Kategóriák

Hírlevél

Kapcsolatfelvétel

Lépjen kapcsolatba velünk:

Telefon:06-70-9406677

E-mail írása
Réz lepedő 100x200 Teljes nézet

Réz lepedő 100x200

A következő problémák kezelésére ajánlott:

  • árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzást
  • segíti az ellazult alvást
  • oldja az izom- és érgörcsöket

Bővebb leírás

8 600 Ft

Kosárba

Ennek a terméknek a megvásárlásával 86 hűségpontot kapsz. A kosarad összesen 86 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be a következő értékben: 86 Ft.


3 hasonló termék:

Használat:
A rézlepedőt a testünktől 0,5-40 cm távolságban célszerű elhelyezni. Ideális elhelyezés: gyapjú derékalj alatt vagy abba beépítve. Ennek hiányában a normál lepedő alá tegyünk még egy pokrócot és csak az alá helyezzük a rézlepedőt. Elhelyezhetjük a matrac alá, ágyneműtartóba is. Használatbavételkor fokozatosan helyezzük egyre nagyobb testfelület alá. A lábnál kezdve térdig, combig, derékig, szívig kinyitva használjuk és csak 9-10 nap múlva terítsük ki teljesen! Így egyre nagyobb testfelület kerül védelem alá, testünk fokozatosan szabadul fel a káros geopatikus terhelés alól, harmonikusan tud adaptálódni az egyensúlyi szinthez. Azonnal kiterítve az erős stresszoldó hatása miatt rémálmokat, erőteljes verejtékezést, szívdobogást eredményezhet. Kerülje a műszálas ágynemű, hálóruha használatát, mert ezek rontják az árnyékoló hatást!
Terápiás célra, becsípődött derék, influenza esetén közvetlenül is ráfeküdhetünk, betakarózhatunk vele. Ez esetben azonban számolnunk kell a rézlepedő gyors elhasználódásával. Ilyen közvetlen érintkezéses terápiát azonban Wilson-kór, rézallergia és heveny gyulladás esetében soha ne használjunk! Elfojtott stresszű emberek, szívbetegek az alkalmazás kezdetén kérjék ki természetgyógyász, reflexológus, kineziológus tanácsát. Protézissel, szívritmus-szabályozóval, keringési zavarral élők is használhatják, sőt számukra különösen ajánlott! A rézlepedőt használhatja munkahelyén is, pl. a padlószőnyeg alá helyezve.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen kapcsolatba velünk:

Telefon:06-70-9406677

E-mail írása

PayPal