Kategóriák

Hírlevél

Kapcsolatfelvétel

Lépjen kapcsolatba velünk:

Telefon:06-70-9406677

E-mail írása
KID Teljes nézet

KID

Szervezetünk méregtelenítésében, immunrendszerünk erősítésében nélkülözhetetlen.
Hatékony segítséget nyújthat mindenfajta élelmiszer megemésztéséhez.

Bővebb leírás

5 000 Ft

Akció Akció!
Kosárba

Ennek a terméknek a megvásárlásával 50 hűségpontot kapsz. A kosarad összesen 50 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be a következő értékben: 50 Ft.


4 hasonló termék:

A hosszú, egészséges élet kulcsa a nyers zöldségekben és gyümölcsökben lévő élő enzimek fogyasztásában rejlik.

A táplálkozási szakemberek megállapítása, hogy döntően a növényi enzimek hiánya az oka a mai, "halott" ételeket fogyasztó emberiség testében kialakuló (táplálkozási zavarok, elsavasodás, hiánybetegség) orvosi kifejezéssel élve: degeneratív folyamatoknak nevezett tünet együttesnek, mely a nyers táplálkozással megelőzhető és korrigálható lenne.

A táplálékok emésztése során az amilázok, proteázok és lipázok a legfontosabb enzimek. Az amilázok képesek a szénhidrátok (keményítők) lebontására, a proteázok bontják le a fehérjéket, míg a lipázok felelősek a zsírok lebontásáért. A laktáz bontja le a tejcukrot olyan formára, hogy az a szervezet számára beépíthető legyen.

Az emésztési rendellenességek kellemetlen tünetekkel járnak, és akár komoly betegségekhez is vezethetnek. Az emésztés zavarát kezdetben gyakori felfúvódás jellemzi. Ezt ismétlődő hasmenés vagy székrekedés követheti. Később jellemzővé válik ez az állapot, amelyet fogyás, gyengeség, rossz közérzet és az immunrendszer meggyengülése erősít. Emésztési zavarok természetesen nemcsak idős korban alakulhatnak ki, hanem alkati adottságok miatt bármely más életszakaszban is. A pszichés állapot nagymértékben befolyásolja kedvezőtlen irányba. És ez fordítva is igaz

Az enzimek katalizátorok. Nem csinálnak olyasmit, ami egyébként is végbe ne menne. Például a cukrot is el lehet égetni, de csak magas, az élettel össze nem egyeztethető hőmérsékleten és egy lépésben. Ez a sejteknek nem felel meg. Ezért a sejt 37 oC fokon, sok apró lépésben hasznosítja a cukorban lévő szabad energiát. Ezt a feladatot enzimek sorozatával végezteti, nagyon gyorsan és kitűnő hatásfokkal. Tudjuk, hogy egy kémiai reakció akkor megy végbe spontán módon, ha energianyereséggel jár, és rendelkezésre áll a sejtekben elegendő úgynevezett aktiválási energia.

A tisztán növényi eredetű táplálkozás előnye, hogy hatékony segítséget nyújt mindenfajta élelmiszer megemésztéséhez. Még olyasminek az emésztéséhez is, amelyet különben az ember szervezete alapvetően nem képes feldolgozni, bár szükséges lenne. Ez az anyag pedig nem más, mint a növényi sejtek falát alkotó cellulóz. Szerencsére az összes olyan enzim, amit a test nem képes előállítani, éppen azokban a nyersen elfogyasztott ételekben is megtalálható, amiknek lebontásához szükséges.
Válasszuk ki például cellulase-t, az egyik legfontosabb enzimet, amit a szervezet nem képes előállítani. Ahhoz hogy a növényi rostok tökéletesen le tudjanak bomlani az emésztés során szükség van erre az enzimre, ami magában az elfogyasztott nyers növényben van, a rostokba ágyazva. Csak alapos rágás során szabadul fel elegendő mennyiség. Ennek hiányában a szervezet nem képes teljesen megemészteni a rostokat, több toxin és gáz termelődik, a tápanyagok nem szívódnak fel tökéletesen.

Szerinte minden élőlényben jelenlevő "életerő"-t legjobban az enzimek demonstrálják."Enzimek nélkül nincs élet."

Ennek hiányában a szervezet, ha egyáltalán képes rá, kénytelen máshonnan elvonni enzimeket. Például a test saját funkciójaitól és helyeiről von el metabolikus enzimeket az emésztésbe. Ezáltal gyengül az immunrendszer, felgyorsul az öregedés folyamata, legyengül a test. A túl sok főtt és manipulált étel évtizedek során teljesen kimeríti a testet.

Fogyókúrához, léböjtkúrához, méregtelenítéshez kimondottan eredményes.

Napi folyadék szükséglet min.2,5 liter!

Kapcsolatfelvétel

Lépjen kapcsolatba velünk:

Telefon:06-70-9406677

E-mail írása

PayPal